Van 1 tot 5 november kan je in LofttoBe terecht voor de Shamanic week!

Heel uitzonderlijk komen Ibizabased sjamanen Tom en Petra van Shaman Energy naar België. Zij zullen in onze loft drie sessies geven, die je elk afzonderlijk kan volgen of je kan er ook natuurlijk meerdere bijwonen. Op het programma: een shamanic drumceremonie, een shamanic ademsessie en de plantmedicijn-sessie. 

Op het programma:

Maandag 1 november – 19u00 tot 21u30
Drumceremonie:

Centraal in het sjamanisme staat het contact met de “spiritwereld”. De Trancejourney is 1 van de belangrijkste methoden in het sjamanisme. Door het gebruik van de sjamanendrum en mantra’s en het monotone ritme hiervan leidt dit tot een lichte trance. Het is het ritme van de drum die de poort vormt naar de sjamanistische realiteit. De sjamanendrum is een krachtig instrument en wordt geroemd om zijn grote verbindende kracht.

Het doel van de transreis is dat de deelnemer een verbinding kan maken met zijn/haar hogere zelf , spirits en krachtdieren. Een transreis is voeding voor lichaam en geest voor inzichten en transformatie.

Na het zetten van onze intentie op het altaar nemen we je mee op een reis naar binnen. Om contact te maken met je spirits en je hogere zelf waar alle antwoorden liggen opgeslagen om door jouw ontdekt te worden.

Jouw investering is 35 euro pp. (groepen van max 20 personen)

Bekijk hier meer informatie

Dinsdag 2 november 10u30 tot 13u00 / 19u00 tot 21u30
Shamanic ademsessie: 

Tijdens het Shamanic Breathwork-proces kun je naar een gelukzalige staat worden gebracht of inzicht krijgen in je eigen blokkades en zo evenzeer in staat zijn om jaren van opgekropte woede, verdriet en frustratie los te laten. Anderen hebben misschien een zeer extatische ervaring; en anderen ervaren een diep gevoel van weten.

Het is mogelijk om het volledige scala van menselijkheid tijdens een reis te ervaren. Geen twee Sjamanistische Ademwerkreizen zijn hetzelfde.
Deze krachtige ademwerkmethode inspireert individuen om opnieuw contact te maken met hun eigen innerlijke genezer, en leidt je langs het pad naar het terugwinnen van je authentieke zelf.

Contra-indicaties: Hart en vaatziekten, epilepsie, recente operatie, bloedproppen, ernstige fysieke of psychische gezondheidsproblemen, hyperventilatie of longproblemen.

Jouw investering is 55 euro pp. (groepen van max 12 personen)

Bekijk hier meer informatie


Woensdag 3 november 13u00 tot 17u00
Plantmedicijn-sessie:

Het plantmedicijn (caapi)wordt ook wel de drank van de goden genoemd en geeft je toegang tot je hogere bewustzijn en het diepste van je ziel om te voelen en ervaren wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen of oude stukken los te laten die je belemmeren je droomleven te leven.

Dit eeuwenoude medicijn uit de diepe jungle van Zuid-Amerika helpt je een diepe verbinding te maken met je authentieke jij. In deze groepsceremonie nemen we een kleine dosis plantmedicijn om op een dieper niveau ons te verbinden met onszelf en met elkaar. In de groepsdynamiek ontstaat een mooie onderlinge verbinden en ondersteunen we elkaar in het proces.

Ben je nog nooit met (caapi) plantmedicijn in contact geweest dan is deze 4 uur durende ceremonie een prachtige introductie om haar magische kracht te ervaren.

Ik maak met veel liefde mijn plantmedicijnbrouwsel zelf naar een eeuwen oud recept. In dit 3 dagen durend kookproces gaat al mijn liefde en devotie om jouw te ondersteunen op jouw pad van bewustwording.

Jouw investering is 60 euro pp. (groepen van max 8 personen)

Bekijk hier meer informatie

 

Naast deze openbare sessies kunnen ook privé-afspraken gemaakt worden voor de volgende sessies:

  • 1op1 shamanic sessie
  • Kamboceremonie
  • Shaman Energy ademsessie


Waar:

LofttoBe, Wolfshaegen 196, 3040 Neerijse

Inschrijven of meer informatie:

Stuur een mail naar Petra Schilten via schilten68@outlook.com met als onderwerp “Sjamanic Week in LofttoBe” en geef aan in welke sessie(s) je interesse hebt. Zij bezorgen je graag meer info en plannen samen met jou je sessie(s) in. Het is ook mogelijk om privé-sessies in te plannen met Tom en Petra.

Heel graag tot dan!