Offline events

SEMINARS

De lofts maken het mogelijk om op een unieke, exclusieve en authentieke locatie een seminarie te geven voor je klanten. De 3 ruime lofts bieden alle meeting faciliteiten en hebben elk een uniek karakter.

WORKSHOP

Onze ruimtes faciliteren en inspireren het creatieve proces. Hier kunnen de muren benut worden om te brainstormen en creatieve ideëen te bekomen.

ARTISTIC EVENT

De oude melkerij leent zich perfect tot de lancering van nieuwe producten en andere creatieve of artistieke invullingen. Zowel vernissages als creatieve teambuildings komen perfect tot uiting in onze creatieve ruimtes.

Online events

WEBINARS

Een presentatie geven in professionele setting met greenkey? Het kan bij LofttoBe! Onze studio’s kunnen voor volledige en halve dagen gehuurd worden. Alle faciliteiten zoals professionele belichting en opname materiaal, alsook technische ondersteuning kunnen geboekt worden.

VIRTUAL CONFERENCES

Je evenement volledig online organiseren in een inspirerende setting? Het kan met alle functionaliteiten van een fysiek event: plenaire sessie, simultane break-out sessies, expo en 1-op-1 netwerken. LofttoBe is samen met het online events platform Hopin de perfecte uitvalsbasis voor je online evenement!

THE APEROBAG @HOME

Wil je de online-offline beleving ervaren? Wij werken met creatieve concepten zoals Aperobag by Canapé, van Jeroen De Pauw. We kunnen u een totaal concept aanbieden waarbij iedereen aan huis zijn eigen Aperobag geleverd krijgt.

Meetings

Onze ruimtes bieden de juiste omgeving voor jouw meetings. Wil je offsite met je team? Wil je specifieke meetings in een rustiger kader? Of zoek je een ruimte om de social distance te behouden? Bij Lofttobe is dit allemaal mogelijk.

Teambuilding

In aanvulling van jullie strategie meeting, seminarie of workshop kunnen er tal van teambuilding activiteiten georganiseerd worden. Zo werken we o.a. samen met Brouwerij de Kroon (brouwerijbezoek of bierproeverij), Duckwing (creatieve workshop of begeleide wandeling) en Adbibendum (wijnproeverij) Of kunnen onderstaande ideeën jullie in inspireren?

WELKOM BACK TO WORK

Tijdens deze pandemie is het niet gemakkelijk om te connecteren met je collega’s. Wij bieden vanaf nu de mogelijkheid om een teambuildingactiviteit uit te werken die corona proof is!

KAYAK/KANO/SUP

Een activiteit op het water? In samenwerkig met onze partner, The Shelter, bieden we de mogelijkheid aan om zowel met kayak, kano of sup de Dijle af te varen.

WINE/GIN TASTING

Graag de smaakpapillen op de proef nemen? Met een gin of wine tasting kan de dag op een gezellige manier afgesloten worden.

MOUNTAINBIKE

Samen met onze partner, The Shelter, worden mountainbikes aangeboden om op avontuur te gaan in de bossen en de natuur hier in de buurt. Ook mountainbike trainingen zijn mogelijk.

PICKNICK

Een picknick in het groen? Wij verzorgen uw picknick naar wens, zodat u tijdens of na een meeting of event van de buitenlucht kunt genieten.

HIKING TOUR

Prachtige wandelwegen, ideaal om tijdens de middagpauze een break te nemen.