• Nederlands
  • Français
  • English

Roots Late Night

/Roots Late Night
Roots Late Night2023-10-04T13:03:57+00:00

Roots Late Night

Wist je dat in één van onze loft zalen, de Loft Roots, regelmatig betoverende optredens plaatsvinden? Met ons nieuwe concept, “Roots Late Night,” verandert LofttoBe in een intieme bar, waar je keer op keer kunt genieten van betoverende live optredens. Laat je zintuigen prikkelen terwijl je luistert naar verschillende live bands, omringd door heerlijke hapjes en drankjes.

Of je nu klaar bent om terug te keren naar je muzikale roots en je danspassen te laten zien, of als je gewoon wilt ontspannen en genieten van de muziek onder het genot van lekkernijen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek welke edities van Roots Late Night binnenkort op het programma staan en laat je meevoeren door de muzikale magie.

Wil je graag aanwezig zijn bij één van de volgende edities? Verken de geplande activiteiten en schrijf je nu in.

Wij kijken er alvast naar uit om je daar te ontmoeten! 🙂

Upcoming events: 

Op vrijdag 1 december gaan we terug in de tijd en vieren we de 80’s Night! Stof je retro outfits af en bereid je voor op een avond vol nostalgische hits, cocktails, een sfeervol terras en de beste muziek uit de jaren ’80. Wij zijn er helemaal klaar voor om samen met jou deze nostalgische reis te maken. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je nu in!

You missed these: