Door de Corona crisis is niet alleen de manier waarop we werken sterk veranderd, maar ook de interactie en communicatie met onze klanten. Fysieke meetings en events zijn overal gecanceld maar de menselijke behoefte is daarom niet veranderd.

We willen nog steeds samenwerken en tijdens events geïnspireerd worden door wat we zien, horen en proeven. De afgelopen 8 maanden hebben we dan ook een flinke verandering meegemaakt bij LofttoBe. Waar onze lofts voorheen vrijwel uitsluitend gebruikt werden voor fysieke bijeenkomsten, zijn ze nu het toneel geworden voor diverse grote en kleine digitale events en producties.

De zintuigen prikkelen
Bij LofttoBe creëren we inspirerende online events door de zintuigen van de mensen thuis of op het werk te prikkelen.

Zien
Mensen willen visueel geprikkeld worden. Een bijeenkomst op een bijzondere locatie doet namelijk enorm veel met het gevoel dat mensen overhouden aan een event. En dat is nu net wat jij wil bereiken, dat mensen je event onthouden. Onze lofts als toneel geven deze bijzondere extra touch aan een webinar of event. Of het nu een opname in de roots is of in onze green key studio, je event zal net iets meer zijn.

Horen
Ken jij de events waarbij de microfoon het slecht doet, of de muziek die niet past bij het beeld? Een perfecte audiovisuele ervaring creëren is meer dan een kwestie van de juiste muziek gebruiken. Alles moet op elkaar afgestemd zijn en de opnameapparatuur en nabewerking moeten van goede kwaliteit zijn.

Proeven
Hapjes en drankjes horen bij een event, ook als je thuis bent! Daarom bezorgen wij indien gewenst Aperobags bij de gasten thuis. Zo kan je een optimale beleving van A tot Z blijvend maken.

Wat kan LofttoBe doen?
We verhuren niet alleen onze inspirerende ruimtes maar hebben ook een professionele hands-on filmploeg en de juiste materialen ter beschikking om kleine of grote producties te kunnen begeleiden van begin tot eind.

Interesse?
2020 was een bijzonder jaar. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en hopen jullie in 2021 opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze lofts.
Is het voor een fysieke meeting, brainstorm, een webinar opname of digitaal event? We denken graag met je mee!