Videobellen, werken vanuit thuis, het nieuwe normaal zal nog wel even zo blijven. Toch zien we ook de behoefte naar ‘’gewone’’ fysieke meetings sterk stijgen. Een meeting waarbij mensen elkaar kunnen aankijken en kwalitatief van gedachten kunnen wisselen om tot een mooi resultaat te komen. Er zijn namelijk een hoop voordelen aan een fysieke meeting, bijvoorbeeld:

  • Verbeterde communicatie door de verrijking van non verbale communicatie
  • Meer creativiteit door een inspirerende omgeving
  • Sneller tot een oplossing komen door verbeterde interacties met elkaar
  • Versterking van het teamgevoel en de algehele samenwerking

Hoe maken we veilig vergaderen mogelijk?

Afstand
1.5 meter afstand houden kan alleen wanneer de ruimte groot genoeg is. LofttoBe heeft diverse zeer ruime lofts waarbij het zonder moeite gaat lukken om de 1.5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Bekijk hier onze verschillende lofts

  • Loft Design en Industrial laten perfect toe om met 15 a 20 personen samen te vergaderen of te werken
  • Loft Roots heeft de mogelijkheid om tot een 30 tal personen te hosten

Verse lucht
Altijd belangrijk voor een goede meeting, maar zeker nu! De lofts bevinden zich in een natuurrijke omgeving en zijn voorzien van voldoende ramen voor natuurlijke zuurstofrijke luchtverversing. Daarnaast zijn er in de Design, Industrial en Roots krachtige airconditioners beschikbaar die de lucht verkoelen en zuiveren.

Net uit het centrum
Op korte afstand van Leuven en Brussel, maar toch net buiten de stad. Om bij LofttoBe te komen hoeft u geen druk centrum te doorkruisen, wel zo veilig. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid om dicht bij de ingang te kunnen parkeren. (Ook een bushalte op wandelafstand)

Hygiëne
Onze lofts worden na iedere bezoek grondig en professioneel gereinigd. Daarnaast zijn er ruime sanitaire voorzieningen, handzeep, papieren handdoekjes en alcoholgel beschikbaar voor onze gasten.

Op een veilige en verantwoorde manier vergaderen, brainstormen of ontspannen?
Wij verwelkomen jullie ook deze zomer graag bij LofttoBe!