Voor welk evenement, activiteit zoekt u een meeting ruimte?

Offline events

Eventlocatie regio Leuven Brussel voor seminaries

SEMINARS

De lofts maken het mogelijk om op een unieke, exclusieve en authentieke locatie een seminarie te geven voor je klanten. De 3 ruime lofts bieden alle meeting faciliteiten en hebben elk een uniek karakter.

eventlocaties voor workshops regio Leuven Brussel

WORKSHOP

Onze ruimtes faciliteren en inspireren het creatieve proces. Hier kunnen de muren benut worden om te brainstormen en creatieve ideëen te bekomen.

eventlocatie voor artistiek event, vernissage, brainstorm, creatieve teambuilding

ARTISTIEK EVENT

Wilt u klanten of partners uitnodigen voor een receptie of networkevent? En wilt u dit doen met achtergrondmuziek of een optreden? Laat ons het zeker weten, wij hebben een lijst van verschillende artiesten en genres die we perfect kunnen matchen met uw behoeften.

Online events

Opnamestudio's huren voor webinars, presentaties met groenkey alsook opnamemateriaal

WEBINARS

Een presentatie geven in professionele setting met greenkey? Het kan bij LofttoBe! Onze opnamestudio’s kunnen voor volledige en halve dagen gehuurd worden. Alle faciliteiten zoals professionele belichting en opname materiaal, alsook technische ondersteuning kunnen geboekt worden.

Eventlocatie voor virtual conferences in een unieke setting regio Leuven Brussel

VIRTUAL CONFERENCES

Je evenement volledig online organiseren in een inspirerende setting? Het kan met alle functionaliteiten van een fysiek event: plenaire sessie, simultane break-out sessies, expo en 1-op-1 netwerken. LofttoBe is samen met het online events platform Hopin de perfecte uitvalsbasis voor je online evenement!

Aperobag van Canapé, van Jeroen De Pauw aan huis geleverd

THE APEROBAG @HOME

Wil je de online-offline beleving ervaren? Wij werken met creatieve concepten zoals Aperobag by Canapé, van Jeroen De Pauw. We kunnen u een totaal concept aanbieden waarbij iedereen zijn eigen Aperobag aan huis geleverd krijgt.

Meetings

meeting rooms te Leuven Brussel vergaderzalen in een groen kader
Meeting room regio Brussel Leuven vergaderzalen in het groen

Onze ruimtes bieden de juiste omgeving voor jouw meetings. Wil je offsite met je team? Wil je specifieke meetings in een groen, rustiger kader? Of zoek je een grote ruimte waar je met heel je team kan samenkomen ? Bij Lofttobe is dit allemaal mogelijk.

Teambuilding

In aanvulling van jullie strategie meeting, seminarie of workshop kunnen er tal van teambuilding activiteiten georganiseerd worden. Zo werken we o.a. samen met Brouwerij de Kroon (brouwerijbezoek of bierproeverij), Duckwing (creatieve workshop of begeleide wandeling) en Adbibendum (wijnproeverij) Of kunnen onderstaande ideeën jullie in inspireren?

Coronaproof connecteren met collega's op onze eventlocaties Leuven Brussel

WELKOM BACK TO WORK

In deze moderne tijd kan het soms uitdagend zijn om een sterke verbinding te creëren met je collega’s. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om teambuildingactiviteiten te organiseren die aansluiten bij de huidige behoeften en trends!

 samen met The Shelter met kayak, kano of sup de Dijle afvaren

KAYAK/KANO/SUP

Een activiteit op het water? In samenwerkig met onze partner, The Shelter, bieden we de mogelijkheid aan om zowel met kayak, kano of sup de Dijle af te varen.

winetasting gintasting regio Leuven Brussel met LofttoBe

WINE/GIN TASTING

Graag de smaakpapillen op de proef nemen? Met een gin of wine tasting kan de dag op een gezellige manier afgesloten worden.

MOUNTAINBIKE

Samen met onze partner, The Shelter, worden mountainbikes aangeboden om op avontuur te gaan in de bossen en de natuur hier in de buurt. Ook mountainbike trainingen zijn mogelijk.

PICKNICK

Een picknick in het groen? Wij verzorgen uw picknick naar wens, zodat u tijdens of na een meeting of event van de buitenlucht kunt genieten.

HIKING TOUR

Prachtige wandelwegen, ideaal om tijdens de middagpauze een break te nemen.