The Roots

RESERVEREN

Roots (375m² + 150m², max 60p. beperkt aantal parkeerplaatsen)

Onze nieuwste ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 375m² + 150m² en een grote authentieke en gezellige buitenbar. De bar in de binnen geplaatste zeecontainer is de eyecather in de industriële ruimte en de perfecte plaats om na te praten met uw team of uw gasten.

Bekijk deze loft in 360° op de homepage.

Design

RESERVEREN

Design (240 m², max 20p.)

‘Design’ is een stijlvolle loft met een huiselijke atmosfeer. De loft is met haar 240m² zeer ruim en herbergt een moderne, open keuken, een gezellige zithoek en een multifunctionele ontspannings- en vergaderruimte.

Bekijk deze loft in 360° op de homepage.

Breakout

RESERVEREN

Breakout (75 m², max 6 p.)

‘Breakout’ staat voor thuiskomen op verplaatsing. Deze ruimte heeft een industriële en gezellige sfeer en is perfect voor vergaderingen aan een ruime tafel. De ruimte geeft je inspiratie en zuurstof om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen.

Bekijk deze loft in 360° op de homepage.

Industrial

RESERVEREN

Industrial (200 m², max 30p.)

In de loft ‘Industrial’ werd het industriële elan bewaard en opnieuw tot leven gebracht. Een wijnbar is de finishing touch en nodigt uit tot netwerken. De loft is ideaal geschikt voor meetings maar ook voor netwerking events of seminaries waarbij na de presentatie nagepraat kan worden aan de bar.

Bekijk deze loft in 360° op de homepage.

Studio

RESERVEREN

Studio (100 m², max 4p.)

The Studio bestaat uit drie ruimtes in een huiselijke sfeer. De meetingruimte laat toe om in volledig afzondering je voor te bereiden op je opname, een gezellige zithoek laat je relaxen en de opname studio bevat alle multifunctionele opname materiaal zoals belichting, camera, audio, projectie.