• Nederlands
  • Français
  • English
Inspirerende ruimtes 2018-12-04T08:23:53+00:00

INSPIRERENDE RUIMTES

BE Industrial (200m², max 30p.)

In de loft ‘BE Industrial’ werd het industriële elan bewaard en opnieuw tot leven gebracht. Een wijnbar is de finishing touch en nodigt uit tot netwerken. De loft is ideaal geschikt voor meetings maar ook voor netwerking events of seminaries waarbij na de presentatie nagekaart kan worden aan de bar.

BE Design (240m², max 20p.)

‘BE Design’ is een stijlvolle loft met een huiselijke atmosfeer. De loft is met haar 240m² zeer ruim en herbergt een moderne, open keuken, een gezellige zithoek en een multifunctionele ontspannings- en vergaderruimte.

BE Creative (max 8p.)

‘BE Creative’ is een verlengstuk van de drie grotere lofts en heeft als taak de creatieve mindset te stimuleren. De ruimte is perfect voor brainstorms en staat helemaal in het teken van gezelligheid en out-of-the-box denken.

Breakout (75m², max 10p.)

‘Breakout’ staat voor thuiskomen op verplaatsing. Deze ruimte heeft een industriële en gezellige sfeer en is perfect voor vergaderingen aan een ruime tafel. De ruimte geeft je inspiratie en zuurstof om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen.

Roots (375m², max 60p. beperkt aantal parkeerplaatsen)

LofttoBe staat niet stil en denkt altijd aan vernieuwing en uitbreiding. In januari 2019 opent LofttoBe een nieuwe ruimte: Roots, met een oppervlakte van maar liefst 375m². Meer info volgt snel! Tot dan kan u onze nieuws-pagina in de gaten houden.

Creatieve omgevingen leiden tot creatieve ideeën

Creatieve omgevingen leiden tot creatieve ideeën

FOTO’S