Vlaanderen is helemaal gebeten door de fiets- en wielermicrobe. Met het WK wielrennen voor de deur van 23 tot 26 september, neemt de koerskoorts steeds meer toe. En jawel… de finale van de koers passeert dit jaar in het Mekka voor de wielerliefhebbers: Huldenberg en Neerijse. Een zeer gegeerde streek voor zowel mountainbikers als wielrenners door het uitdagend parcours: hellingen, bossen, talrijke off-road routes, pittige kasseibanen, …

Ben je zelf een gepassioneerde fietser en wil je je houding op de fiets verbeteren, je conditie laten testen en tips en tricks krijgen van gespecialiseerde coaches?
Schrijf je dan zeker in voor de Bike-conditie testdag op woensdag 8 september!

We organiseren deze dag in samenwerking met Pulso Preventielab.

Welke testen kan je doen tijdens deze dag?

Conditietest: 

Gedurende 1,5 uur begeleiden de Pulsocoaches je met de beste zorgen:

  • Bodyscan: met de bodyscan maken we een analyse van je lichaamssamenstelling.
  • Conditietest: je legt een conditietest af op jouw eigen fiets. Per vijf minuten wordt de intensiteit opgedreven tot je je maximale inspanning bereikt hebt.
  • Bespreking: na afloop van de test bespreek je samen met de Pulso-coach je test, je huidige niveau en krijg je tips en tricks om conditionele stappen vooruit te zetten.

Prijs: de prijs voor deze test bedraagt 165€ ex btw. 

Bikefitting:

Heb je het gevoel dat je fietspositionering voor verbetering vatbaar is? Soms last van een pijnlijke nek, schouders of rug? Tintelende vingers of tenen?
Met een uitgebreide bikefit positioneert Pulsolab je optimaal op je fiets. Bekijk hier meer informatie.

Prijs: de prijs voor de bikefit bedraagt 200€ ex btw.

Wanneer:

Woensdag 8 september

Waar:

LofttoBe, Wolfshaegen 196, 3040 Neerijse a.k.a het Mekka voor de fietsers

Inschrijven:

Stuur voor 5 september een mail naar info@pulso-preventielab.be met als onderwerp “LofttoBe conditietest” en geef aan in welke test je interesse hebt (conditietest en/of bikefit). Wij plannen nadien jouw testmoment in.

Wij zien jou en je fiets heel graag dan!