Een
out-of-the-box concept

voor
out-of-the-box denkers

LofttoBe bestaat uit drie lofts, een brainstorm-ruimte en een flex workspace die zijn ondergebracht in een voormalige melkerij. Het is een unieke locatie voor seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, teambuildings, …

De lofts ‘BE Industrial’, ‘BE Design’ en de ‘Roots’ kregen elk een eigen look & feel, maar beiden bieden een gevoel van openheid en ruimte.

Een ruimte die aanzet tot informele contacten, het delen van kennis, creativiteit en out-of-the-box denken. LofttoBe voorziet alle nodige faciliteiten om meetings vlekkeloos te laten verlopen.

LofttoBe onderscheidt zich met een exclusieve service op maat en neemt zo de organisatorische zorgen weg bij haar klanten. Er wordt samengewerkt met vaste cateringpartners die kwalitatieve producten afleveren, van verzorgd belegde broodjes tot een smaakvol buffet.

Ook voor teambuildingactiviteiten is LofttoBe de juiste partner. LofttoBe reikt een waaier van activiteiten aan, gaande van een wijndegustie tot mountainbiken in de Doode Bemde.

LofttoBe heeft voeling met de eigenheid van de businesswereld en reikt flexibele huurformules aan.

VIRTUAL TOUR

FOTO’S