Unieke meeting rooms op een boogscheut van Brussel, Leuven & Waver

Eventlocatie Leuven Brussel

Offline events

De inspirerende grote ruimtes bieden door de ruimte en het zicht, de ideale gelegenheid om zowel strategische meetings te houden als teammeetings, workshops etc. Zoek je een plaats voor een artisitiek event? Dan is onze oude melkerij hier zeker geschikt voor. Check de verschillende lofts voor de beschikbaarheden.

Opnamestudio's Leuven Brussel

Online events

Dankzij de corona periode zitten we meer en meer in hybride events, waar online en offline gecombineerd worden. In onze green-key opnamestudio kan je achteraf de achtergrond kiezen die je wil. De studioruimte met aparte vergaderruimte, zithoek en opnamestudio, is perfect uitgerust om uw online event tot een succes te maken.

Teambuilding eventlocaties Leuven Brussel

Teambuilding

Ook voor teambuildingactiviteiten is LofttoBe de juiste partner. De locatie middenin de natuur leent zich uitstekend tot sportieve activiteiten, zoals wandelen of mountainbiken. Maar ook een wijndegustatie in de eigen wijnbar behoort tot de mogelijkheden.

Meeting rooms Leuven Brussel vergaderzaal

Meetings

Wil je offsite met je team werken? Wil je meetings in een rustige omgeving kunnen houden? Of zoek je een ruimte waar jouw zakelijke bijeenkomsten een boost kunnen krijgen? Dan is LofttoBe de perfecte meeting omgeving voor jou!

Uw event bij LofttoBe?

Vergadering, workshop, productpresentatie, teambuilding, training,
brainstormsessie,… in een authentieke en private ruimte?

Ontdek LofttoBe, in het groene Neerijse, op een boogscheut van
Brussel, Leuven en Waver.

Ontdek onze ruimtes
Reserveer nu